Planovi proširenja Mercedes-Benz Vans divizije

 

Prodajni rezultati zaista su na strani Mercedes-Benz. Osim povijesnog uspjeha s automobilima, Mercedes-Benz ostvaruje više no odlične rezultate i u svim drugim segmentima svog poslovanja. Jedan od tih segmenata je i divizija lakih gospodarskih vozila koja je isporučila ukupno oko 359.100 kombi vozila i višenamjenskih vozila, što predstavlja rast od 12 posto. Prihod je također proporcionalno porastao za oko 12 posto.

Ovakvi rezultati dobar su vjetar u leđa za Vans diviziju. Uzimajući u obzir svoju snažnu poziciju, Vans divizija planira ukupno više od dvije milijarde eura investicija u 2017. i 2018. u proširenje i obnovu proizvodnog portfelja te za razvoj novih usluga.

NOVI PICK UP I SPRINTER Glavna područja ulaganja su u novi planirani model Mercedes-Benz pickup vozila te u novu generaciju Sprinter kombija, kao i u inovativne koncepte okupljene pod divizijom Mercedes-Benz Vans.

Jedna od usluga koju planiraju je mogućnost da se tvrtke i pojedinci povremeno koriste vozilima bez da ih posjeduju. Ovakva usluga računa na snažnu podršku iz logističkih tvrtki u danima s velikim brojem isporuka kada im je nužno pojačanje voznog parka.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s