Premijera u Genevi: E-klasa Cabriolet

Četverosjed otvorenog krova s klasičnim mekanim krovom kombinira čisti, senzualni dizajn s udobnošći na duge pruge za četiri putnika i s najnovijim tehnologijama. To uključuje sveobuhvatnu integraciju pametnog telefona s bežičnim punjenjem i ključnim funkcijama, širokim zaslonom kokpita i najnovijim sustavima pomoći vozaču. Snažni motori i udoban ovjes osiguravaju sportsko i luksuzno iskustvo vožnje.

NA ZAHTJEV Cabriolet se može opremiti s AIRCAP električnom zaštitom od propuha i AIRSCARF sustavom grijanja vratova putnika.

S podignutim mekanim krovom, E-klasa Cabriolet ima siluetu E-klase Coupé i ističe se jednakim izražajnim proporcijama. Bliske veze između ova dva modela na sličan način su očite u čistom dizajnu s naglaskom na površine s jasno izraženim linijama i senzualnim oblicima. Istaknuto i prigušeno u isto vrijeme, dizajn predstavlja eleganciju i inteligenciju. To je ono što oblikuje pojavu modela Cabriolet, koji ipak ima jedinstveni karakter, pogotovo sa spuštenim krovom.

DUŽA I ŠIRA U usporedbi s prethodnim modelom, nova E-klasa Cabriolet je porasla u dužinu i širinu, te joj je povećan međuosovinski razmak: dužina vozila 4826 mm, širina 1860 mm i visina 1428 mm.

Prilikom početka prodaje u ponudi će biti nekoliko snažnih i učinkovitih benzinskih i dizelskih motora, po prvi put uključujući izvedbe s 4MATIC stalnim pogonom na sve kotače. Nakon toga će ponuda uključivati ostale motore. Standardno, svi modeli se opremaju s 9G-TRONIC devet-stupanjskim automatskim mjenjačem, koji omogućuje brze promjene stupnjeva i niže okretaje motora. To posebno doprinosi štedljivosti i buci.

APPLE I GOOGLE Ako je vozilo opremljeno s COMAND Online sustavom, moguće je koristiti Appleov sustav za pametne telefone CarPlay®kao i Googleov Android Auto™.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s