Maske za telefone od materijala iz Mercedesovih interijera

Mercedes-Benz nudi čak 20 kvalitetnih varijanti različitih dodataka za pametni telefon, od etuija i maski do kabela za punjenje. Njihov jedinstven izgled i dojam odražava senzualnost i čistu filozofiju dizajna Mercedes-Benza kroz izbor rafiniranih materijala koji se inače koriste u unutrašnjosti limuzina i sportskih automobila. Zbirka Mercedes-Benz dodataka čini dvije prijenosne baterije i USB kabeli kao i zaštitni etuiji ili maske.

UKUPNI DOJAM Uproaba vrhunskih materijala poput kože, aluminija i karbonskih vlakana snažno podiže ukupni dojam pametnog telefona, a zahvaljujući besprijekornom dizajnu svaki se savršeno uklapa u interijer Mercedes-Benz vozila.

Svatko tko putuje puno zna za simbol prazne baterije na pametnom telefonu ili tabletu. Dva nova prijenosna punjača iz Mercedes-Benz Accessories i partnera CG Mobile omogućuju autonomiju uređaja daleko od utičnice. Ovi visokokvalitetni punjači snage 5.000 ili čak 10.000 mAh omogućuju i višestruko punjenje uređaja. Zajedničke značajke obije varijante uključuju brzi USB port i četiri LED indikatora punjenja. USB kabel za punjenje također je uključen kao dio paketa.

 

2 responses to “Maske za telefone od materijala iz Mercedesovih interijera

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s