Zbog velike potražnje Mercedes će u Rusiji proizvoditi E-klasu i SUV modele

Ruska Daimlerova proizvodna središnjica 40 km od Moskve

Daimler AG proširuje svoju svjetsku proizvodnu mrežu i planira uspostaviti prvu proizvodnju putničkih automobila u Rusiji. Na Esipovo Industrial Park, oko 40 km sjeverozapadno od Moskve, uspostavit će se fleksibilna proizvodnja Mercedes-Benz SUV modela i E-klasa limuzine. Daimler će uložiti više od 250 milijuna eura u novi proizvodni pogon.

RADI SE BRZO Prvi automobili s pokretne trake silaze već 2019.

Rusija je i dalje jedna od jakih tržišta za Mercedes-Benz u Europi. Imaju ondje široku prodajnu mrežu unutar koje je dostupav veliki raspon modela. Prošlogodišnji bestseleri su E-klasa limuzina i SUV vozila, stoga nimalo ne čudi da će s novog pogona upravo silaziti ovi modeli.

RAZLOG Mercedes-Benz je najprodavaniji premium brend među proizvođačima automobila u Rusiji u 2016. i to već četvrtu godinu za redom!

Inače, Mercedes-Benz obavlja montažu i proizvodnju osobnih automobila na 29 lokacija širom svijeta čineći tako svoje modele vrlo brzo dostupnima kroz učinkovitu mrežu proizvodnje koja uključuje oko 78.000 zaposlenih. Zadaci ovih pogona uključuju ključne funkcije planiranja, logistike i upravljanja kvalitetom. Prošle godine, Mercedes-Benz je proizveo više od dva milijuna automobila, postavivši tako rekord šestu godinu za redom.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s