Car2go – sve popularnija usluga dijeljenja automobila

Sve veći broj putnika koristi uslugu dijeljenja automobila (carsharing) od car2go-a. U prvom tromjesečju 2017. broj prekograničnih posudbi povećan je za 80 posto na 33.000 putovanja. Ova brojka obuhvaća i poslovna putovanja, kao i turističke posjete diljem Europe s lokacijama car2go usluge.

PRIMJER NJEMAČKE U Njemačkoj je jako popularno dijeljenje vozila, a najviše ga koriste kupci s drugih europskih lokacija.

Broj se u prvom tromjesečju povećao za 79 posto na 19.500 putovanja. Osim toga, njemački kupci sve više koriste car2go uslugu u drugim europskim gradovima u Italiji, Španjolskoj, Nizozemskoj i Austriji. Ovdje je broj povećan za 80 posto na 13.500 putovanja.

Godine 2016. car2go je povećavao iznajmljivanje automobila za 40 posto na 22 milijuna. Kao vodeći na međunarodnom tržištu car2go ima više od 2,4 milijuna klijenata širom svijeta na 26 lokacija. Svi europski korisnici mogu koristiti usluge car2go u drugim europskim zemljama. Kupci se jednostavno moraju složiti s lokalnim uvjetima i spremni su odmah za put.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s