Četiri nova sportska bicikla marke Focus za Mercedes-Benz

 

Četiri sportska bicikla za gotovo svaku prigodu prvi su rezultat nove suradnje Mercedes-Benz Accessories i renomiranog proizvođača bicikala FOCUS. Bicikli razvijeni i proizvedeni u Njemačkoj imaju ekskluzivni Mercedes-Benz dizajn i opremljeni su visokokvalitetnim komponentama.

Elegantan, ekskluzivan dizajn novih Mercedes-Benz bicikala. Imaju crni okvir u kombinaciji s čistim plavim kontrastima na sjedalu ili lančanicima.

S kotačima od 27,5 ili 29 inča i četiri različite visine okvira (38/42 i 46/50), svatko će pronaći odgovarajuću veličinu.

MOUNTAIN Zahvaljujući okviru od ugljičnih vlakana, mountin bike teži samo 11,4 kg.

RACING S približno 7,9 kg Racing Bike je još lakši. Visokokvalitetna oprema također je ovdje: ugljični okviri s unutarnjim kabelima,vilica izrađena od ugljika, 28-inčni kotači DT-SWISS R522 s gumama Continental Ultrasport SL.

FITNESS Fitness Bike ima aluminijski okvir i kotače od 28 inča, usklađen sa gumama Schwalbe Smart Sam. Hidraulične disk kočnice (Tektro HD-M285) omogućuju sigurno usporavanje, a lanac s 27 stupnjeva prijenosa uvijek jamči optimalni omjer.

TREKKING Trekking Bike je spreman za sljedeći izlet. Za razliku od svog bratskog modela, bicikl teži oko 15,6 kg i stiže na gumama Schwalbe Citizen Light.

Kacige za bicikle od Uvexa za Mercedes-Benz savršeno se uklapaju s novim biciklima. Školjka kacige je crna sa plavim naglascima, dok je štit bijeli. Model unisex ima otvore za odzračivanje i može se podesiti sustavom remena od veličine 56 do 61 cm.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s