G-klasa. Dvije nove ekskluzivne izvedbe off-roadera

Modni trendovi dolaze i odlaze, ali legendarna G-klasa uvijek je u trendu. Od 1979. neuništivi Mercedes-Benzov off-roader iznimno je popularan kod obožavatelja širom svijeta.

Kupci koji žele nadograditi svoju G-klasu s još više individualnosti, stilom i luksuznim dodacima naći će savršeni paket u dva nova posebna modela. Prodaja je krenula 2. svibnja 2017., stoga oni koji žele – neka požure.

Interijer G-klase designo manufaktur Edition ima sportska obilježja crne designo nappa kože prošivene crvenim koncem, a kolo upravljača AMG Performance ima istu kombinaciju boja – crnu i crvenu. Raskošnu unutrašnjost dodatno podižu obloge s lakom crnog designo klavira, a crveni designo sigurnosni pojasevi samo čine savršeni kontrast.

ZNAČKA Crne kožne ručke na krovu i ekskluzivna značka “designo manufaktur Edition” na središnjoj konzoli zaokružuju ovaj dobro koordinirani paket.

S druge strane, G-klasa Exclusive Edition također donosi visokokvalitetni dizajn interijera koji standardno uključuje designo Exclusive paket s pločom obloženom dvobojnom kožom i AMG sportskim sjedalima također s dvobojnim kožnim presvlakama. Kupcima se nudi designo nappa koža u čak šest atraktivnih boja, ili kao alternativna sjedala u designo nappa koži u čak tri boje gdje su bočne stranice sjedala obložene u crnoj koži.

EKSKLUZIVA U obje inačice središnja ploča, sjedala i vrata su ukrašeni elementima s dijamantnim uzorkom.

Kupci uz to imaju izbor elemenata od AMG karbonskih vlakana ili crnog designo klavirskog laka. A bogati paket Seat Comfort koji uključuje sjedala s više potpora i klimatizacijom za vozača i suvozača također su dio Exclusive Edition.

Novo izdanje G-klase designo manufaktur Edition dostupno je za Mercedes-Benz G 350 d i G 500, a za vrhunske modele Mercedes-AMG G 63 i G 65 dostupni su paketi Exclusive Edition. Cijena? Od 109.000 do gotovo 290.000 eura.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s