Prve vizualizacije interijera nove G-klase

 

Od 1979. na cestama je više od 300.000 primjeraka off-road legende čiji vlasnici uvijek mogli doživjeti avanture koje nisu bile dostupne s bilo kojim drugim vozilom. Izvana se G-klasa za to vrijeme vrlo malo promijenila no neprestano je usavršavana.

Zahvaljujući potpuno moderniziranom interijeru i brojnim novim značajkama današnja G-klasa je prošlanajznačajniju transformaciju u gotovo 40-godišnjoj karijeri, ali tehnički i stilski i dalje je vjerna temeljnim vrijednostima.

Ljubitelji klasičnih okruglih instrumenata kod novog modela zasigurno neće biti razočarani. Kao i u novim modelima E i S-klase, alternativna ploča s instrumentima u obliku velikog zaslona koji prikazuje virtualne instrumente u izravnom vidnom polju vozača i središnji zaslon iznad središnje konzole dostupni su kao opcija. Dva 12,3-inčna zaslona vizualno se spajaju u široki zaslona ispod zajedničkog staklenog poklopca. Vozači G-klase mogu kontrolirati cijeli infotainment sustav bez da ruku maknu s upravljača.

KAO NA SMARTPHONEU Kontrole osjetljive na dodir na upravljaču reagiraju na pomicanje prstima na isti način kao i površina pametnog telefona.

Zahvaljujući dodatnim povratnim informacijama od ugrađenih zvučnika, vozač može koristiti dodirnu površinu bez da gleda dalje od ceste. Opciju ovakvog upravljanja zaokružuju tipke prečaca ispred kontrolera za često dostupne operativne zadatke.

G-klasa je oduvijek na osobito skladan način uspijevala kombinirati off-road sposobnost i luksuz. Čak i u standardnoj specifikaciji donosi bezvremenske i autentične oblike od drveta otvorenih pora koji pružaju dojam klasične elegancije. Također, tu su i visokokvalitetne obloge od metala ili ugljičnih vlakna, te kožna sjedala.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s