Novi Mercedes-AMG A 35 4MATIC

Model Mercedes-AMG A 35 4MATIC temelji se na novoj platformi s pogonom na prednjim kotačima, a pokreće ga novi 2-litreni četverocilindarski turbo motor s izlazom od 225 kW (306 KS). Dizajn, ovjes, pogon, prijenos, programi za vožnju i fino podešavanje – svaki detalj dizajniran je za maksimalnu dinamiku vožnje bez kompromisa, a ujedno jača identitet unutar obitelji AMG. Automobil ubrzava od 0 do 100 km/h u 4,7 sekundi.

Budući da je razvoj A 35 4MATIC od samog početka bio integriran u razvojni proces nove Mercedes-Benz A-klase, razvijen je u isto vrijeme kao i A 45 4MATIC, što je omogućilo implemntaciju esencijalnog AMG gena u svaki relevantni detalj.

Novi 2,0-litreni turbo motor temelji se na M 260 četverocilindričnom motoru u novoj A klasi. Motor ima spontani odgovor na pritisak papučice gasa, visoku vučnu snagu (maksimalno 400 Nm pri 3000 okretaja u minuti), vrhunski živahni odziv i emocionalni zvuk. Kućište je lagano i odlikuje se visokom čvrstoćom zahvaljujući izradi od aluminija, a ujedno smanjuje težinu vozila.

AMG SPEEDSHIFT DCT 7G mjenjač s dvostrukom spojkom doprinosi agilnom i dinamičnom karakteru novog A 35 4MATIC. Omjeri prijenosa su konfigurirani tako da vozač doživljava vrlo spontano ubrzanje u svim rasponima brzina.

MAKSIMALNO UBRZANJE Standardna RACE-START funkcija omogućuje maksimalno ubrzanje od stajanja i vrlo je emocionalno iskustvo.

Kao nova značajka u AMG DYNAMIC SELECT programima vožnje, novi A 35 4MATIC dolazi s AMG DYNAMICS. Ovaj integrirani sustav upravljanja dinamičkim karakteristikama proširuje stabilizacijske funkcije ESP-a s agilnošću prema vozačevim željama.

Snažan vanjski dizajn dodaje karakteristične AMG elemente u dizajnerski idiom A-klase. Radijatorska rešetka s dvostrukim lamelama i srebrne kromirane oplate na lamelama u vanjskim otvorima zraka razlikuju A 35 od obične A klase. U bočnom pogledu aerodinamički optimizirani 18 colni kotači od lakog metala u kombinaciji satraktivnom linijom zaokupljaju oči. Na stražnjem pogledu dominira difuzor.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s