Krenula serijska proizvodnja električnog Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz električna vozila su lansirana. Mercedes-Benz EQC (kombinirana potrošnja električne energije: 20,8 – 19,7 kWh / 100 km; kombinirana emisija CO2: 0 g / km) proizvodi se u pogonu Mercedes-Benz Bremen – i može se naručiti odmah. EQC se fleksibilno integrirao u serijsku proizvodnju vozila s unutarnjim izgaranjem ili hibridnim pogonom. Visoki Mercedesovi standardi proizvodnje osiguravaju vrhunsku kvalitetu u svim modelima vozila.

PIONIR Kao pionir EQC 400 4MATIC nudi opsežnu standardnu opremu i atraktivne usluge.

Baterije za proizvodnju EQC-a u Bremenu proizvode u potpunosti u vlasništvu Daimler podružnica Accumotive na svom mjestu u Kamenzu (blizu Dresdena) i isporučuju se djelomično sklopljene. Te se baterije drže u blizini proizvodne linije, a zatim isporučuju fleksibilno na zahtjev pomoću transportnih sustava bez vozača. Proizvodnja lokalnih baterija glavni je faktor uspjeha u električnoj inicijativi Mercedes-Benzovih automobila. Proizvodna mreža za mobilnost budućnosti dobro je pozicionirana.

Posebno je istaknuta MBUX verzija koja je posebno razvijena za EQC. Značajke i usluge razvijene su posebno kako bi se zadovoljile potrebe za električnom mobilnošću i koriste se isključivo za modele marke EQ. Navigacijska usluga, primjerice, omogućuje navigaciju EQC-om s optimiziranim rasponom putovanja, zaustavljanjimaza punjenja, itd.

BEZ BROJAČA OKRETAJA Mjerač snage koji zamjenjuje brojač okretaja specifični je pokazatelj razvijen samo za Mercedes-Benz EQC.

Paket usluga “Produženje jamstva za vozilo” pruža vlasniku zaštitu od neočekivanih troškova popravka izvan standardnog Mercedes-Benzovog jamstava, dok vozilo ne navrši šest godina. Produženje jamstva za vozilo optimalan je dodatak standardnom jamstvu baterije koje vrijedi osam godina ili 160.000 kilometara.

BATERIJE Visokonaponske litij-ionske baterije u EQC-u impresioniraju velikom gustoćom snage od 80 kWh (NEDC). To osigurava raspon od 445 do 471 km (NEDC) kao i pogon visokih performansi.

EQC je preteča nove generacije električnog pogona Mercedes-Benza. EQC ima ukupnu snagu od 300 kW (408 KS). Električni motor na svakoj osovini pretvara električnu energiju u mehaničku energiju, nudeći impresivan moment od 760 Nm. Potpuno varijabilni pogon na sva četiri kotača 4MATIC poboljšava stabilnost upravljanja, prije svega u izazovnim uvjetima na cesti. Raspodjeljuje snagu kontinuirano promjenjivo i poboljšava sigurnost rukovanja, užitak u vožnji i domet.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s