Mercedes-Benzova linija opreme za pse

JASTUCI Iz nove Mercedes-Benzove linije opreme za kućne ljubimce preporučujemo jastuke za pse, s mekanim i stabilnim poliuretanskim punjenjem te perivim poklopcem od sivog poliestera. Prilagođeni su ergonomskim potrebama pasa i dolaze u veličinama S, M i L.

OGRLICA Izvrsna, visokokvalitetna ogrlica s omčom u tamno sivoj koži Saffiana proizvedena je isključivo za Mercedes-Benz u Mia Cara u Italiji. Ovratnik, također dostupan u tri veličine, ima kopču od nerđajućeg čelika i ukrašen je malim Mercedesovim zvijezdama od nehrđajućeg čelika.

POVODAC Odgovarajući povodac je dužine 1,95 metara i može se podesiti na dvije duljine pomoću karabinera. Zakovica u obliku zvijezde Mercedes na dnu otkriva podrijetlo ovog ekskluzivnog pribora.

TORBA U šetnji s psom cijenit ćete promišljeno dizajniranu torbu za užinu. Grickalice se čuvaju u gornjem dijelu torbe u sivom platnu i koži Saffiano, koje se mogu sigurnosno zatvoriti samo povlačenjem. Donji dio torbe dizajniran je za nošenje role vrećica za pse. Kada se rola umetne kroz patentni pretinac, pojedinačne vrećice se mogu jednostavno izvući kroz otvor na dnu. Kako bi se ruke držale slobodne za bacanje štapića i nagrađivanje psa s finim zalogajima, torba za užinu može biti pričvršćena na pojas, kaput ili torbicu pomoću karabinera.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s