Mercedes-Benz će u Las Vegasu predstaviti novo konceptualno vozilo

Na Salonu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu (od 7. do 10. siječnja 2020.) Mercedes-Benz će imati svjetsku premijeru pionirskog konceptnog vozila koje je nadahnula prijestolnica zabave. Predstavljanje se može pratiti u ponedjeljak, 6. siječnja 2020. od 20,30 sati. (odnosno 7. siječnja, u 5,30 sati po centralnom europskom vremenu) putem Livestreama na MercedesMe medijima.

Konceptno vozilo i njegova vizionarska tehnička rješenja još jednom pokazuju inovativnu snagu Mercedes-Benza. Potpuno redefinira pojam “Održivi moderni luksuz” i simbolizira težnje branda da postignu održivu mobilnost danas, sutra i u budućnosti.

BUDUĆNOST MOBILNOSTI Kreativne i trendovske karakteristike izložbenog automobila odgovaraju filozofiji marke koja stavlja fokus na ljude i postavlja standarde za budućnost mobilnosti.

Na Izložbenom prostoru Mercedes-Benza posjetitelji će moći iskusiti istaknute proizvode i tehnologiju marke EQ – potpuno električni EQC 400 4MATIC, Vision EQS, a također i novo, futurističko konceptualno vozilo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s