Nova S-klasa u salonima. Vizija ostvarena

Mercedes-Benz S 63 AMG (W222) 2013

„Nova S klasa, kao ni jedan drugi model, utjelovljuje našu želju da budemo vodeći. Ona označava novu eru modernog luksuza i sigurnosti u automobilima“ – još jednom je naglasio Dr Joachim Schmidt, član uprave Mercedesa zadužen za prodaju i marketing. Kako bi je približili kupcima širom svijeta u Mercedesu su odlučili iskoristiti sva raspoloživa sredstva oglašavanja i predstavljanja.


Pod nazivom „ Nova S klasa. Vizija ostvarena“ traje kampanja koja predstavlja S klasu kao vodeću u segmentima luksuza, tehnologije, sigurnosti i prestiža. Uz uobičajene medije poput tiska i televizije Mercedes je odlučio iskoristiti i blagodati koje nude sve popularnije društvene mreže.

U tisku se pojavljuju četiri motiva, a televizijskom oglašavanju je namijenjen spot Vision accomplished. The new S-Class.

Upravo je internet medij koji otvara nove mogućnosti što su u Mercedesu znali iskoristiti već od trenutka predstavljanja kojeg su putem live streama pratili milijuni širom svijeta. Ubrzo nakon hamburškog predstavljanja nova je S klasa na Facebooku zainteresirala preko 18 milijuna ljudi. Internet populaciji koja je pokazala enormni interes za novu S klasu namijenjen je i interaktivni web specijal.

Kroz njega možete upoznati Energizing masažnu funkciju, PRE-SAFE sigurnosni sustav, Magic Body Control ovjes „s očima“ i druge sustave ugrađene u novu S klasu. Detalje je moguće proučiti i naknadno, skidanjem najvažnijih činjenica u PDF formatu. Kroz društvene mreže S klasa se primaknula nevjerojatnom broju potencijalnih kupaca, posebno će se obratiti odabranoj klijenteli kroz VIP evente koje će dealeri upriličiti. Brojne aktivnosti u čast nove S klase tu ne završavaju jer je do studenog u Mercedesovu muzeju u Stuttgartu otvorena posebna izložba o fenomenu S klase. I Mercedes-Benz Classic podržat će novu S klasu brojnim aktivnostima, koje će se nastaviti i kroz 2014. godinu i kalendar s motivima svih dosadašnjih modela. U kampanji sudjeluje i kineski top model Sui He, Mercedes u suradnji s AMG-om nije propustio ni filmski festival u Cannesu, a u projekt su uključeni i Carine Roitfeld, bivša glavna urednica francuskog Vogue-a, fotografi Max von Gumppenberg i Patrick Bienert, te Stephen Gan suvlasnik njujorškog V magazina.
Uz dužno poštovanje svim tiskovinama, tradicionalnim i suvremenim medijima i komunikacijskim kanalima kontakt uživo je nezamjenjiv, a bit će moguć u Mercedesovoj prodajnoj mreži već od 20. srpnja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s