Izbor vrhunske dodatne oprema za S-klasu

Mercedes-Benz Accessories, Zubehör für die neue S-Klasse, Merc
Odmah nakon što se u salonima pojave prvi modeli nove S klase stići će i bogata ponuda opreme vrhunskih proizvođača, dugogodišnjih Mercedesovih partnera. Naglasak je, kao i pri stvaranju najnovije S klase, stavljen na potpuni i vrhunski užitak u svakom trenutku provedenom u automobilu, bez obzira da li na mjestu vozača ili putnika.


Slijedeći suvremene trendove Mercedes je odmah ponudio brojne docking station sustave, punjače za praktično sve uređaje na tržištu, te kompatibilnost s CommandOnline Mercedesovim sustavom. Također na stranici shop.mercedes-benz.de bogata je ponuda zanimljivih i korisnih aplikacija poput tražilice parkirališta i sličnih. Ukoliko brinete o vizualnom dojmu vaše nove S klase, mogućnosti personalizacije također će vas staviti na slatke muke. Od kotača u nekoliko izvedbi bojanog, matiranog ili poliranog metala i promjerima do 20 inča, do iluminacijskih detalja ili sportskih dodataka iz bogate kolekcije čuvenog AMG-a. S klasa je desetljećima najpopularnije poslovno vozilo u kojemu mnogi provedu sate na putovanju radeći ili se odmarajući od rada. Omogućeno im je da na stražnjem sjedalu imaju cjelokupan ured oplemenjen Lamy olovkom iz ograničene serije od samo 1.000 komada koja kroz kombinaciju platine i zlata sjedinjuje sav luksuz kojega S klasa može ponuditi. Vrhunski luksuz podrazumijeva i pokrivač i jastuk izrađene od najfinijih vunenih vlakana upakirane u satensku vrećicu, koji su spremni za trenutke kada vas svlada umor. Opuštanje će upotpuniti masažna sjedala i pouzdan vozač koji će vas na odredište dovesti odmorne i spremne za nastavak rada. Opuštanju će doprinijeti i posebni mirisni programi klimatizacije podijeljeni na FreesideMood, NightlifeMood, DowntownMood i SportsMood. Freeside je na bazi citrusa i čaja, Nightlife nudi drvenu notu, Downtown notu jasmina, a Sports je baziran na limeti.

Mercedes-Benz Accessories, Zubehör für die neue S-Klasse, Merc
Kada se S klasa pretvori u obiteljsko vozilo i krene suvremena seoba naroda, izdašna ponuda teretnog prostora se može dodatno povećati upotrebom krovnih nosača i aerodinamičnih kovčega, ali i nosača skija, boardova i druge opreme, te neizbježnih bicikala koje možete prevesti na krovnim nosačaima ili onima za vučnu kuku. Nova S klasa stiže u salone, bogata oprema za njom, na vama je samo da sve navedeno provjerite uživo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s