Nova S klasa za kolekcionare

S-klasa

S-klasa

Napokon je stigla u salone diljem Europe, najave su postale stvarnost, a nagađanja istine. Najsuvremeniji automobil današnjice u premium segmentu nastavlja dugogodišnji niz svojih prethodnika koji su bili i ostali simbol luksuza, prestiža, sigurnosti i pouzdanosti.

Iščekivanju je došao kraj i za još jednu kategoriju kupaca Mercedes Benza – kolekcionare automobila koji s nestrpljenjem iščekuju svaki novi model kako bi dopunili kolekciju i ponosno pokazali što su godinama skupljali. Nova S klasa osim u stvarnoj veličini, dostupna je i u tradicionalnim kolekcionarskim mjerilima 1:18, 1:43 i 1:87, a izrada je povjerena vodećim svjetskim proizvođačima modela, Norevu, Schuco-u  i Herpi.  Herpa je poznati stručnjak za modele malih mjerila i izradu vrhunskih dekora u H0 mjerilu za makete željeznica. Zato nečudi da je najmanja S klasa, ona u mjerilu 1:87, upravo njihov proizvod. S klasu su izradili u tri boje: antracit plavoj, biserno bijeloj i magnetit crnoj. Unatoč duljini od samo 5,8 centimetara sadržava brojne detalje, a isporučuje se u izložbenoj kutiji po cijeni od 15,90 eura (cijena u Njemačkoj s 19% PDV-a).

Schuco, jedan od najpoznatijih proizvođača među kolekcionarima proizveo je novu S klasu baziranu na modelu S 500 s duljim međuosovinskim razmakom u popularnom mjerilu 1:43. Model ima panoramski stakleni krov, čini ga preko 55 dijelova, a detalji sežu sve do LED svjetala, Intelligent Light sustava, višekrakih alu kotača i drugih vrhunski reproduciranih detalja u unutrašnjosti. Isporučuje se u  dijamantno srebrnoj, magnetit crnoj i biserno bijeloj, montiran na postolje u izložbenoj kutiji po cijeni od 29,90 eura.

S klasa postala dostupna i onima manje platežne moći

S klasa postala dostupna i onima manje platežne moći

Reproducirana je do posljednjeg detalja, uključujući i preklopni stolić i ekrane Entertainment sustava

Reproducirana je do posljednjeg detalja, uključujući i preklopni stolić i ekrane Entertainment sustava

Za prave kolekcionarske sladokusce jedan od najcjenjenijih proizvođača Norev, proizveo je novu S klasu u mjerilu 1:18 s vrhunski izrađenim detaljima. Također je bazirana na S500 s produljenim međuosovinskim razmakom, sastoji se od preko 145 dijelova, a duga je oko 29 centimetara. Opremljena je kliznim panoramskim krovom, otvaraju se sva vrata, poklopac motora i prtljažnog prostora. Također nudi repliku LED Intelligent svjetala, višekrakih kotača od lakog metala, te vrhunske detalje  u unutrašnjosti. Reproducirana je do posljednjeg detalja, uključujući i preklopni stolić i ekrane Entertainment sustava. Dostupna je u antracit plavoj, iridium srebrnoj  i biserno bijeloj boji  za 79,90 eura, a u cijenu su osim postolja uključene i rukavice.

Tako je S klasa postala dostupna i onima manje platežne moći za samo 15,90 eura, ne na dan ni na tjedan, već jednokratno, a ukoliko želite na polici imati reprezentativni primjerak novog Mercedesovog tehnološkog dragulja, ni  79,90 eura neće biti puno.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s