GLE Coupe ima ulogu u Jurassic Worldu

Jurassic World

Više Mercedes-Benz vozila ponovno je u Jurassic akciji. Dvadeset i dvije godine od izvornog filma, Steven Spielberg se vraća kao izvršni producentu dugo očekivanog nastavka njegove revolucionarnoe Jurassic Park serije, Jurassic World. Tijekom svoje avanture u Jurassic World džungli, glavni likovi koje glume Chris Pratt i Bryce Dallas Howard uzdaju se u off-road sposobnosti raznih Mercedes-Benz vozila – posebno u najnoviji GLE Coupé, kojemu je ovo prvo pojavljivanje u javnosti.

Colin Trevorrow režira epsku akcijsku avanturu po scenariju koji  je napisao s Derekom Connollyem, a Frank Marshall i Patrick Crowley pridružuju se timu kao producenti.

Jurassic World će Universal Pictures objaviti 12. lipnja ove godine. Jurassic Worldom se nastavlja partnerski odnos Universala i Mercedes-Benza, započet 1997. godine projektom The Lost World: Jurassic Park, kada je Mercedes predstavio svoju planetarno popularnu M-klasu.

“Oduševljeni smo što smo bili u mogućnosti podržati ovu epsku akcijsku avanturu s našim vozilima”, rekao je dr Jens Thiemer, voditelj marketinških komunikacija za Mercedes-Benz Cars. “Naš široki asortiman SUV-a savršeno se uklapa u zahtjeve projekta kakav je Jurassic World, s naglaskom na našeg novog trendsettera, GLE Coupé.”

Jurassic World

Prilika je to za novi GLE Coupé da pokaže svoju najbolju stranu. Prvi prototip ovog novog vozila iz SUV segmenta, koji je ručno izrađen posebno za snimanje, moći će se vidjeti u filmu sredinom 2015. upravo u  vrijeme lansiranja na GLE Coupea na tržište.

GLE 450 AMG Sport je očekivano uvjerljivo na filmskom platnu u dinamičkim off-road scenama u tropskom okruženju Jurassic Worlda. Godinu i pol prije lansiranja mjere sigurnosti na setu su bile ogromne.

Čak i u udaljenim mjestima snimanja na havajskom otočju Oahu i Kaua’i i na NASA terenima u New Orleansu, vozilo je moralo biti zaštićeno od znatiželjnih fotografa.

“Otkrivanje novog GLE Coupéa u Jurassic Worldu je prirodni nastavka našeg partnerstva s Mercedesom “, rekao je producent Frank Marshall. “Publika će uvidjeti da vozila u filmu omogućavaju savršen prijevoz, koji u potpunosti funkcionira u međunarodnom tematskom parku koji smo stvorili u Jurassic Worldu.”

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s