Integracija Mercedes-Benz vozila i AppleWatcha putem aplikacije


Mercedes-Benz stvara inteligentnu integraciju AppleWatcha i Mercedes-Benz vozila svojom novom MB CompanionApp. MB CompanionApp omogućuje vlasnicima Mercedes-Benza traženje smjera i željenog odredišta na AppleWatchu ili na iPhoneu po principu od vrata do vrata.

UPUTE ZA VOŽNJU I PJEŠAČENJE Integracija aplikacija uključuje davanje uputa za pješačenje do automobila na AppleWatchu, upute za vožnju na navigacijskom sustavu vozila i potom opet navođeno pješačenje pomoću AppleWatcha od automobila do konačnog odredišta.

Mjesto koje je vozač odabrao na AppleWatchu je prihvaćeno na Mercedes-Benzovom COMAND Online sustavu onog trenutka kada vozač pokrene vozilo. Od tog trenutka dobiva sigurne i nezbunjujuće upute za vožnju prema svom odabranom odredištu kroz Mercedes-Benz navigaciju, a kada parkira i napusti automobil, AppleWatch mu daje upute za pješačenje do konačnog odredišta zahvaljujući sustavu “Last Mile Navigation”.

Nove Mercedes-Benz C-klase i S-klase opremljene COMAND Online sustavom će biti u mogućnosti koristiti MB CompanionApp od jeseni ove godine. Ugradnja u druge modele će uslijediti uskoro.

INFO O VOZILU NA SATU MB CompanionApp također će omogućiti vozačima da na zaslonu sata dobiju neophodne informacije o vozilu kao što je razina goriva, doseg, servisni interval i slično.

Mercedes-Benzov centar za istraživanje i razvoj Sjeverna Amerika (MBRDNA) – napredni inovacijski centar u Silicijskoj dolini je na ovoj aplikaciji radio zajedno s Daimlerovim razvojnim stručnjacima iz Sindelfingena. Želja je bila omogućiti vlasnicima Mercedes-Benza navigaciju od vrata do vrata i učiniti je dostupnom što većem broju korisnika. Svojom kulturom suradnje, umrežavanja, inovativnosti i kreativnosti, Mercedes-Benzov je tim u Silicijskoj dolini postavio rekord u integriranju aplikacija i drugih elektronskih inovacija u vozila.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s