E klasa Edition 1 – poslastica iz ponude mladih rabljenih vozila

Proteklog kolovoza 156.246 s Mercedes-Benzovim znakom predano je kupcima širom svijeta (+11,8%). Mercedes-Benz je tako nastavio uspješni niz postavljanja novih rekorda iz mjeseca u mjesec tri i pol godine za redom. U razdoblju od siječnja do kolovoza, isporuke su povećane za 11,7% na 1.326.635 jedinica – više nego ikad u prvih osam mjeseci.

Prodaja u Europi, najvećoj regiji za Mercedes-Benz, porasla je na novu najvišu razinu od 56.809 jedinica u kolovozu (+12,9%). Udio vozila prodanih u Njemačkoj je bio posebno velik prošlog mjeseca, čak 23.530 jedinica (+11,9%). Rast prodaje je zabilježen i na tržištima Velike Britanije, Italije, Francuske, Španjolske i Belgije, svi su rasli po dvoznamenkastim stopama. U Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Portugalu, Mercedes je bio premium marka s najvećim brojem novih registracija u kolovozu.

VELIKA POTRAŽNJA Osobito je prošlog mjeseca bila velika potražnja za E-klasom, kako limuzinom, tako i karavanom, tako da je isporučeno oko 17.000 ovih modela.

To znači da je E-klasa i dalje jedan od najprodavanijih Mercedes-Benz modela, iako tek sada dolazi na svoja najveća tržišta poput Kine, a novi karavan još nije ni stigao do svih prodavatelja.

S druge strane E klasa se na hrvatskom tržištu već pokazala i dokazala, te je dostupna u salonima Automobila Škojo u Osijeku i Splitu, a poslastica za znalce je ponuda mladih rabljenih vozila u kojoj se izdvaja E klasa E220d Edition 1 iz posebne serije koja je pratila lansiranje modela. Radi se automobilu s bogatom opremom, motorom obujma 1.950 ccm koji zadovoljava stroge EuroVI norme i koji emitira tek 102 grama CO2 po prijeđenom kilometru. Motor razvija 194 konjske snage i spregnut je s automatskim mjenjačem najnovije generacije.

Automobil je prešao tek 8.000 kilometara, a na popisu opreme nalaze se: Avantgarde interijer i eksterijer, Multibeam LED svijetla, paket komforna sjedala, 18″ kotači od lakog metala u izvedbi s 5 krakova, sportske kočnice, kamera za vožnju unazad, parking pilot, GarminMap Pilot, grijanje prednjih sjedala i povećani spremnik goriva.

Cijena ovakvog novog vozila je 61.999 eura, dok je konkretno vozilo dostupno za 56.900 eura s uključenim PDV-om. E klasa E220d Edition1 je odmah dostupna u našem osječkom salonu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s