Smart i DHL organiziraju paketnu dostavu u prtljažnik

„Smart ready to drop“ je inovativna usluga koja će u skoroj budućnosti učiniti online shopping daleko jednostavnijim. U suradnji s DHL paketnom distribucijom i on-line trgovcima kao što su Amazon, AllYouNeedFresh i Fashion ID, smart će omogućiti paketnu dostavu u prtljažnik vašeg automobila. Zainteresirani iz Stuttgarta i okolice se mogu prijaviti za sudjelovanje u testiranju novih logističkih usluga.

U svom govoru na međunarodnom Consumer Electronics Fair (IFA) u Berlinu dr Dieter Zetsche, predsjednik Uprave tvrtke Daimler AG i voditelj Mercedes-Benz Cars je rekao: „Mi intenzivno radimo na rješenju problema kako automobili mogu pomoći i učiniti živote ljudi lakšima. Ako automobil umjesto vas prima pošiljke, kupci imaju više vremena za stvari u kojima zaista uživaju. ”

BETA TEST „Smart ready to drop“ beta test će početi najesen u Stuttgartu, nakon čega slijede probne isporuke u Kölnu, Bonnu i Berlinu, nekoliko mjeseci kasnije.

Usluga će na kraju biti ponuđena u sedam njemačkih gradova. Dieter Zetsche, kaže: „Za sada ćemo pokrenuti uslugu u Njemačkoj, zajedno s DHL-om kao snažnim partnerom u pilot projektu. Naši kupci mogu realizirati narudžbe iz popularnih online trgovine poput Amazona, AllYouNeedFresh i Fashion ID (Peek & Cloppenburg nline shop). Dobavljači će putem DHL-a robu poslati izravno u prtljažnik njihovog Smarta.“

KONCEPT MOBILNOSTI „Smart ready to drop“ širi spektar upotrebe automobila posebno u gradovima i nudi koncept mobilnosti koji ide puno dalje od vožnje.

Beta testiranje je najveći test ove vrste ikad proveden u Njemačkoj. U Smartove koji sudjeluju u beta testiranju bit će naknadno ugrađena potrebna oprema takozvani Connectivity Box, a od jeseni će Connectivity Box biti dio ekskluzivne opreme u ponudi modela Smart ForTwo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s