Vito mixto – Katica za sve

Bilo bi lijepo, ali ipak malo komplicirano imati nekoliko automobila za različite namjene. Recimo, jedan obiteljski, komforni za duga putovanja, jedan mali za “gradske borbe”, jedan transportni za zahtjevnije prijevoze… Kako pomiriti sve želje i potrebe, osobito s kućnim proračunom, enigma je za mnoge. Jedno od rješenja su kombi vozila koja nude velik i funkcionalan prostor kako za putnike, tako i za teret. Uz to nude komfor gotovo na razini osobnih automobila i postaju omiljeno obiteljsko mjesto. Jedan od takvih je Mercedes-Benz Vito koji u svojoj Mixto izvedbi uspješno udovoljava svim zahtjevima. Bogato opremljen, komfornog interijera kao u putničkom Vitu, uz jedinu razliku u odnosu na putnički – punu pregradnu stijenu iza drugog reda sjedala.

NEMA RAZLIKE Vanjski se dizajn ne razlikuje od putničke verzije Vita, zahvaljujući izvrsnim LED svjetlima, tamnim bočnim staklima i ostakljenim kliznim vratima.

Vodi se pod N1 teretno vozilo sa 5 ili čak 6 sjedala, a racionalne i štedljive potrošače će obradovati činjenica da je N1 registracijom omogućeno pravdanje svih troškova i odbijanje PDV-a. No, to nije sve, jer Vito Mixto zahvaljujući tehničkim karakteristikama (visina na prednjoj osovini i ukupna visina) spada u prvu kategoriju vozila pri naplati cestarine na autocestama.

Vito je na tržište donio novost i mogućnošću odabira pogona, a konkretni je model s prednjim pogonom i 1,6-litrenim motorom najveće snage 114 KS. U kombinaciji sa šeststupanjskim ručnim mjenjačem, tempomatom i drugom bogatom dodatnom opremom, pretvara se u pravu putnu krstaricu koja ne izaziva umor ni nakon četveroznamenkastih putovanja.

OGLAS I GALERIJA MERCEDES-BENZ VITO 111 CDI MIXTO DUGI – 5 sjedala

PONUDA DEMO VOZILO MERCEDES-BENZ VITO 111 CDI MIXTO DUGI – 5 sjedala

Teretni je prostor odvojen ostakljenom pregradom, tako da Vito Mixto može služiti i kao radno vozilo koje će na teren prevesti ekipu radnika s cjelokupnim alatom i opremom, ali i kako obiteljski vikend transporter koji će na izlet povesti baš sve – od roštilja, preko stola i stolica, do bicikala i druge opreme.

Popis dostupne opreme za Vito je jako dugačak i moguće ga je maksimalno personalizirati i učiniti maksimalno funkcionalnim i prilagođenim baš vašim potrebama. Prodajni savjetnici Automobila Škojo u tome će vam rado pomoći.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s