E-klasa All-Terain, nastavlja tamo gdje klasični karavani odustaju

Od neasfaltiranih staza, do penjanja strmim zmijolikim cestama do omiljenog skijališta – nova E-klasa All-Terrain prolazi tamo gdje većina konvencionalnih karavana mora odustati. Zahvaljujući većoj udaljenosti od tla, velikim kotačima i 4MATIC pogonu na sve kotače kao standardoj opremi, sve prepreke svladava „kao plitki potok“.

Ovo je ujedno i presedan u povijesti E klase da je stvoren ovako svestran automobil, dojmljiv poput SUV-a, s inteligentnom prostranošću karavana, te uz mnogo inovativnih sigurnosnih značajki i višestruko nagrađivanu inteligentnu unutrašnjost. S 4MATIC pogonom na sve kotače kao standardom i povećanom visinom od tla zahvaljujući multi-komornom zračnom ovjesu All-Terrain je fleksibilan i svestran automobil za obitelj i slobodno vrijeme, kako na uobičajenim, tako i na neasfaltiranim cestama.

SNAŽAN I ROBUSTAN Zahvaljujući styling elementima s off-road lookom, All-Terrain ima snažan i robustan izgled koji se razlikuje od klasičnog karavana.

All-Terrain će na proljeće stići kao E 220 d 4MATIC (143 kW/194 KS) s novorazvijenim četiricilindarskim dizel motorom. Nešto kasnije uslijedit će varijanta i s dizelskim motorom sa šest cilindara, a oba modela dolaze s novim 9G-TRONIC automatskim mjenjačem kao standardom.

The All-Terrain ima Dynamici SELECT kao standard, što omogućuje odabir između pet načina rada  motora, mjenjača, ESP-a i upravljačkih značajki. Način All-Terrain nudi postavke za off-road vožnju i preuzet je iz modela GLE. U All-Terrain modu karoserija se podiže 20 mm do brzine od 35 km/h, te se ESP, aktivna kontrola skretanja i kontrola proklizavanja prilagođava terenskim uvjetima.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s