Dostavni Sprinter i Vito na električni pogon

Tvrtka Hermes će početi koristiti električne baterije u normalnim vozilima svoje logistike u planiranoj pilot fazi, prvo u Stuttgartu i Hamburgu već početkom 2018. Naglasak će biti na ekonomičnosti, održivosti i praktičnosti isporučenih vozila bez emisije štetnih plinova kada se koriste za dostavu.

PLAN Do kraja 2020. Hermes Germany namjerava implementirati 1.500 Mercedes-Benz Vito i Sprinter električnih kombija u urbanim područjima diljem Njemačke.

Partneri su postavili cilj poboljšanja učinkovitosti, produktivnosti i održivosti u isporukama pošiljki. To je djelomično potaknuto brzorastućom online maloprodajom i novonastalim izazovima tvrtki iz segmenta kurirske dostave. Drugi cilj je stvaranje i implementacija ideja koje poboljšavaju kvalitetu usluge za kupce. Uz pomoć tihih automobila bez emisija štetnih plinova, Mercedes-Benz Vans i Hermes Germany žele trajno doprinijeti optimizaciji transporta gradskog prijevoza.

ISPORUKA PAKETA Do 2025. godine Hermes planira izvršiti isporuke u središtima gradova svih većih njemačkih gradova potpuno bez emisija štetnih plinova.

Samo električna energija iz 100% regenerativnih izvora energije će se koristiti za napajanje električnih vozila i punjenje baterija. Elektricitet će se generirati s potpuno neutralnim utjecajem na klimu i, prema tome, u skladu s oznakom “Grüner Strom” iz ekoloških udruga.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s