Mercedes-Benzovi noviteti na Pariškom sajmu automobila

Mercedes-Benz predstavlja najmanje pet novih vozila globalnoj publici na danas otvorenom sajmu automobila Mondial de l’Auto Paris. Počelo je nastupom novog GLE-a. Premium SUV je prepun inovacija i odiše raskošno-elegantnom estetikom uparenom s čvrstom progresivnošću.

Poseban je naglasak bio novi električni Mercedes-Benz EQC (potrošnja električne energije u kombinaciji: 22,2 kWh/100 km, ukupna emisija CO2: 0 g/km), a koji je u Parizu prikazan nakon svjetske premijere u Stockholm početkom rujna i simbolizira početak nove ere mobilnosti na Daimleru.

Također, premijerno je predstavljena i nova B-klasa, koja nudi potpuno novo iskustvo s funkcijama prethodno rezerviranim za luksuzni razred. Novi Mercedes-AMG A 35 4MATIC (potrošnja goriva u kombinaciji od 7,4-7,3 l/100 km, emisija CO2 u kombinaciji 169-167 g/km) i Mercedes-AMG GT 43 4MATIC + 4-vrata Coupé (potrošnja goriva u kombinaciji: 9,4-9,1 l/100 km, emisija CO2 u kombinaciji: 215-209 g/km),od kojih su oba prvi put otkriveni u Parizu, također su dostupni posjetiteljima.

ELEKTRIČNI Mercedes-Benz, kao izumitelj automobila pružio je uvid u budućnost električne mobilnosti s dva automobila, SmartForease i Vision EQ SilverArrow.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s