Totalno drukčiji Smart u povodu dvadesete obljetnice

Smart proslavlja svoju dvadesetu obljetnicu na pariškom sajmu automobila (4.-14. listopada) s modelom koji na osvježavajući način interpretira i utjelovljuje zabavu urbane vožnje.

BEZ KROVA Smartova predodžba je automobil bez krova koji nudi nekomplicirano rješenje za urbanu mobilnost.

Sjedeći pod otvorenim nebom, vozač je u središtu gradske gužve i vreve, u kojem, zahvaljujući električnom pogonu, može slobodno i neometano sudjelovati.

U ČAST Otvorenost i minimalistički stil predstavljaju počast pionirskim Smartovim konceptnim vozilima “crossblade” (2001) i “forspeed” (2011).

Ručke na vratima, koje su neprimjetno udubljene, omogućuju elegantan dodir. SmartForease ima završnu boju s bogatom i efektnom metalik-bijelom. Ovo pruža suptilni kontrast s mat-srebrnom bojom pojedinih elemenata i sjajnim zelenim detaljima unutar i izvan vozila. Neki od njih su odmah vidljivi, kao što su kontrastni zeleni ukrasni šavovi na presvlakama, zelena granica oko medijskog sučelja i zelene kontrastne površine na stranama sjedala. Drugi su na drugi pogled vidljivi iz određenih kutova, kao što su zelena boja saćaste rešetke zraka unutar ventilacijskih otvora i dodatne detalje na prednjim svjetlima i kotačima.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s