Proširena ponuda na MercedesMe dostupnija je na više tržišta

Proizvodni asortiman MercedesMe postaje sve raznovrsniji i dostupan je na sve više tržišta. Sa Australijom, Novim Zelandom i Tajlandom od početka ove godine, broj tržišta na kojima se MercedesMe može koristiti povećao se na 45. Za kupce u EU, posebno je zanimljiva dobra kvaliteta zvuka pri streamingu glazbe preko usluge Tidal.

Čak i bez pretplate, usluga je dostupna za 12 mjeseci pri kupnji novog Mercedes-Benza s MBUX-om. U Mercedes-Benz A-klasi, B-klasi i novom GLE-u, kupci također mogu naručiti dodatnu opremu putem interneta u automobilu ili putem Mercedes Store nakon kupnje vozila, zahvaljujući MBUX-u.

TIDAL Glazbena usluga Tidal prenosi gotovo 60 milijuna naslova u svojoj glazbenoj biblioteci uz stopu kompresije bez gubitaka od 1411 kB/s, što odgovara kvaliteti CD-a.

To je veća kvaliteta zvuka nego što je to moguće s drugim streaming uslugama koje koriste veću kompresiju. Kupci novog Mercedes-Benz-a bez MBUX-a također mogu testirati kvalitetu ove usluge dvanaest mjeseci, bez pretplate, spajanjem svog pametnog telefona na MercedesMe account i korištenjem Tidala.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s