Spektakularni prijevoz aviona Mercedes-Benzovim Actrosom

Prijevoz teškog tereta, zrakoplova Airbus, s tegljačem za teške terete Mercedes-Benz Actros 4163 SLT, odvijao se diljem Njemačke i privlačio mnoštvo gdje god je prošao. To zapravo ne iznenađuje kada pogledate statistiku tereta: 60 m dug, 90 tona težak i 5 m širok.

Actros SLT s oko 630 KS bio je zadužen za dovoz Airbusa A 320 u južnu Njemačku. Senzacionalni transportni zadatak trupa trajao je oko 11 dana. Stuttgartska tvrtka za prijevoz teških tereta PAULE postavila je Airbus na svoj Actros SLT u Tallinnu (Estonija) nakon što je oštećen tijekom teškog slijetanja.

PUT Teret je putovao preko Baltičkog mora do pristaništa u Lübecku. Odatle je Actros SLT-ov tim za prijevoz teških tereta prešao preko Hamburga, Magdeburga, Nürnberga i Stuttgarta prije nego što je krenuo prema sjevernom dijelu Schwarzwalda.

Konvoj je morao izbjeći autocestu kako bi izbjegao niske mostove. U pripremi je bio i drugi Actros SLT kao rezerva u slučaju problema, no zadatak je Mercedes-Benz Actros 4163 SLT odradio bez i najmanjeg problema. Tvrtka za prijevoz teških tereta PAULE odlučila se za Mercedes-Benz Actros SLT kao svoju pogonsku jedinicu, jer takvi ekstremni transportni zadaci nalažu 100% pouzdanost.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s