Mercedes-Maybach za jesen najavljuje svoj prvi SUV

Brend Mercedes-Maybach zalaže se za ekskluzivni luksuz, maksimalnu udobnost i najsuvremeniju tehnologiju u automobilskom inženjerstvu, uslugama i dodacima. Na njega se gleda kao na stazu koja definira stil i status. Početkom 20. stoljeća Wilhelm Maybach razvio je proizvode koji su kombinirali pionirske tehnologije s intuitivnim radom i dobrim dizajnom. Njegova je maksima bila da od najboljih stvori najbolje. Marka kombinira tu dugu tradiciju s vizionarskim konceptima za potrebe budućnosti. To, naravno, znači da također preuzima vodstvo od novih trendova i zahtjeva kupaca u luksuznom segmentu. Marka će na jesen predstaviti svoj prvi SUV.

UKRATKO Kombinacija najnovije tehnologije s izvanrednim luksuzom – to je formula za uspjeh marke Maybach.

Brojni događaji u povijesti Maybacha ilustriraju kako se marka uvijek uspjela uskladiti i oblikovati budućnost. Godine 1900. Wilhelm Maybach, tehnički direktor tvrtke Daimler-Motoren-Gesellschaft i dugogodišnji pratitelj Gottlieba Daimlera, razvio je prvi Mercedes. S niskim težištem, uzdužno ugrađenim aluminijskim motorom sprijeda, dvostrukim bregastim osovinama i inovativnim radijatorom u obliku saća, Mercedes 35 KS poznat kao Simplex smatra se prethodnikom svih modernih putničkih automobila. Kad je trkački tjedan u Nici zavladao novim modelom u proljeće 1901., Wilhelm Maybach s poštovanjem je nazvan “RoidesConstructeurs” – “Kralj dizajnera”.

Priča o uspjehu marke Mercedes-Maybach traje i danas. Od njegovog predstavljanja na tržište 2015. godine, širom svijeta isporučeno je više od 45 000 primjera Mercedes-Maybach S-klase. U 2018. godini prodano je više automobila Mercedes-Maybach S-klase nego ikad prije: jedan od sedam prodanih modela S klase bio je Maybach. Marka i dalje slijedi jasne principe pod motom „Ultimate Excellence“ – najbolje od najboljih.

Tehnologija vozila uvijek je na najvišem nivou Mercedes-Benza, jer svi modeli Mercedes-Maybach odlikuju sve novosti i istaknutosti trenutnih Mercedes-Benzovih modela. Naravno, osim toga dostupne su i Maybachove karakteristike. Za Mercedes-Maybach S-klasu to su npr. dva sjedala straga, klizni krov ili mogućnost ekskluzivnog dvobojnog premaza.

Uspjeh Maybach modela oduvijek je dijelom posljedica jedinstvene estetike marke. Danas estetika marke Mercedes-Maybach predstavlja „Ultimate Luxury“ u svom najmodernijem obliku. Stil marke utjelovljen je u uzvišenoj ljepoti, vrhunskoj estetici i eleganciji. Ovdje se ne radi o staroj slavi i životu u prošlosti, već o unaprjeđenju i rafiniranosti u budućnosti. Ambijent je svijetao, pozivajući i velikodušan. To se također naglašava uporabom svijetlih boja, koje simboliziraju luksuz prostora. Crni elementi uspostavljaju vezu s Mercedes-Benzom i omogućuju plemenitim metalima dodavanje uzvišenog sjaja.

Na isti način pozicioniranje marke s portfeljem proizvoda kontinuirano se nastavlja: u studenom 2019. godine, marka će predstaviti svoj prvi model u atraktivnom SUV segmentu. Poduzimajući ovaj korak, Mercedes-Maybach ispunjava želje kupaca za proširivanjem postojećeg portfelja modela, još jasnijim razlikovanjem od osnovnih Mercedes-Benzovih modela i jačim profilom marke.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s