Razvijena je dodatna oprema za električni EQC

Pojavom EQC-a, prvog Mercedes-Benz električnog vozila, krenula je i nova era održive mobilnosti. Kroz razvoj EQC-a svjesno je konfiguriran električni automobila za svakodnevnu pogodnost i za dugoročnu upotrebu bez ikakvih problema. U skladu s tim ambicijama, Mercedes-Benz predstavlja i široku paletu dodatnih proizvoda koji će omogućiti da EQC postati pouzdan suputnik – za sve sportske i rekreacijske aktivnosti, na odmoru i bilo gdje, možda na putovanju s većom ili specijalnom prtljagom.

Prtljažnik EQC, kapaciteta 500 l, već ima dovoljno mjesta za kofere i sportsku opremu. Međutim, postoje slučajevi, pogotovo na odmoru s djecom, kada to još uvijek nije dovoljno. Za nošenje bicikla, šatora, skija, snowboarda, opreme za golf ili možda Bobby Car, trebat će i dodatni prostor za odlaganje. I upravo je zbog toga razvijen krovni nosač za krovne kutije zapremine 330, 400 ili 450 l, nosač za bicikle i stalak za skije i snowboard za do šest pari skija ili četiri snowboarda.

NOSAČ ZA BICIKLE Za prijevoz bicikala, Mercedes-Benz nudi i lako dostupan stražnji nosač za bicikle za EQC, dostupan u verzijama za dva ili tri bicikla.

Za sportove kao što su golf ili kondicijski trening, EQC je u stanju i bez ikakvih problema nositi svu potrebnu opremu – na primjer torbu za golf tvrtke COBRA za Mercedes-Benz s 14-kanalnim razdjelnikom.

FITNES Za ljubitelje fitnesa koji vole brzinu, Mercedes-Benz Motorsport kolekcija nudi niz dodataka u posebnom dizajnu Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Kao i sva potpuno električna vozila, i EQC treba napuniti prije polaska na duže putovanje. To je moguće kod uobičajene utičnice za struju, ali mnogo praktičnije i mnogo puta brže kod Mercedes-Benz Wallbox kuće. To uključuje fiksni kabel za punjenje duljine šest metara, a maksimalni kapacitet je 22 kW. Dok se vozilo puni, roditelji mogu sigurno utovarivati vozilo za dan ili odmor. Djeca mogu u potpunoj sigurnosti u sunčanom žutom Bobby-AMG GT-u odraditi nekoliko krugova u garaži. Ova sjajna igračka za djecu od 18 mjeseci ili više sadrži prednja i stražnja LED svjetla.

Izuzetnu razinu sigurnosti na putu osigurava dječja sjedalica KIDFIX XP s ISOFIT ECE za djecu između 3,5 i 12 godina. Sjedalo usmjereno prema naprijed postaje sastavni dio vozila, pri čemu se naslon u obliku slova V prilagođava kutu naslona autosjedalice i može se prilagoditi različitim položajima spavanja. Dodatnu sigurnost osigurava zaštita od bočnih udara koju pruža energetski jastučić koji apsorbira energiju i koji pomaže u smanjenju fizičkih napora djeteta u slučaju sudara.

Čak i ako čovjekov najbolji prijatelj putuje, sigurno će se radovati udobnoj prostoriji u prtljažniku EQC-a. Na jastuku za pse s mekanim i dimenzijski stabilnim punjenjem napravljenim od poliestera iza kojeg stoji potpis Mercedes-Benza.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s